Simple Autumn Blog

Könyvekről, filmekről, versekről és pár evilági dologról...

Bemutatkozás

"Helló, szia, szevasz...
... röviden: könyvek, filmek, sorozatok, vélemények és még pár más dologról. Ezekről olvashatsz az oldalon.
Köszike!
Szép napot! :)

Ne lopj! // Copyright © 2016-2017.
Minden jog fenntartva!"

FRISSITÉS:
2018.01.05.: AZ OLDAL BEZÁRT! (lehet kis idővel visszatérünk, de ez még a jövő zenéje)

Tagja vagyok: Magyar Blogok
E-mail: simplexautumn@freemail.hu"""

Feedek
Megosztás

Meglepetten! :)

2017 július 23, vasárnap

Köszönöm! :)

Nyári szünetre mentem...

2017 július 8, szombat

... hamarosan visszatérek!

Vers > Szinkópa

2017 július 5, szerda

Dékány Dávid: Szinkópa

Csak két hónapja ismerlek,
de ha összeadnánk a perceket, amikor hiányoztál,
abból egy évszak is kijönne.
Ezt egyszer hajnalban, részegen,
egy aluljáró lépcsőjén ülve meg is írtam neked,
először felkiáltójellel a végén,
de azt töröltem inkább,
nehogy felébresszen.

Vélemény > Koncertek/2017

2017 július 2, vasárnap

(Forrás: Behind My Make Up ; fotó: Kami)

2017-et irunk!

Ott voltál Linkin Park koncerten?
Képet is csináltál?
Videóztál is?
Le is videóztad az egész koncertet? Nagyon jó!
Örülök, hogy volt annyi giga memóriakártyádban!

Persze ezt nem komolyan irom. Fent emlitett kép a napokban készült VOLT fesztiválon. A képen Chester Bennington, a Linkin Park énekese szerepel. A képen kb. 9 mobilt számolok összekapásból! A kép tökéletesen tükrözi, hogy milyen digitális világban is élünk!
... és a koncertet ki élvezte? Az a szomorú, hogy ez csak egy kép. Valószinű, hogy több ezer mobil lebegett a fejek felett, hogy feltudjanak valamit is venni! Volt egyátalán olyan ember, aki nem vette elő a telefonját koncerten? Most már teljesen megértem Corey Taylor-t, a Stone Sour/Slipknot énekesét, amikor egy vagy már több koncertjén is kifakadt, hogy miért mobiloznak az emberek az egész koncerten. E fotó láttán teljesen megértem, hogy ki volt akadva!

Elhiszem, hogy kell az is, hogy valaki csináljon képet vagy, ha az kell neki végig videózza a koncertet... de igy nem nyújt kikapcsolódást, szórakozást, mert a felvételre figyelünk nem az előadásra. Miért kell dokumentálni a dolgokat. Nem értem!
Facebook-ra is kiteszed, hogy az egy szar, aki nem volt LP koncerten. olcsóbb lett a kenyér? Több lettél tőle? NEM. (maximum kipipálhatod a bakancslistádról, amit akkor irtál fel, amikor megláttad, hogy az LP Volt-ra megy). Ugyanolyan gyökér vagy, mint eddig voltál. Nem változtál semmit. Senkit sem érdekel, hogy volt 200.000-ed elfesztiválozni vagy, hogy milyen koncerteken voltál és berúgtál mindennap. Hidd el, senkit nem érdekel! :)

Tartsd meg magadnak és ne nézz le embereket, mert nem volt ott vagy nem tetszett neki a koncert. Lehet valaki nem vágyik már arra, hogy egy hétig ne tudjon normálisan lezuhanyozni és ne tudjon aludni vagy a megszokott dolgait csinálni. Valakinek már ez nem kell. Valaki pia nélkül is jól tudja érezni magát vagy szimplán csak kinőtt belőle, de az is lehet, hogy nem érdekli!

Minden koncert vagy olyan esemény, amikre kiváncsiak vagyunk, hozzánk ad egy plusz élmény lehetőségét, hogy ott voltunk. Megnéztük. ... és ez a cikk nem arról szól, hogy lenézem a fesztiválozókat, mert szó sincs erről! Ez volt a véleményem!

Ennyike!

CSŐ!

 

***

NE LOPJ! // COPYRIGHT © 2016-2017. 
MINDEN JOG FENNTARTVA!