Hozzávalók:
80 dkg csomagolt szeletelt (chorizo)
kolbász
300 dkg spagetti
20 dkg  petrezselyem (jó maroknyi)
2 piros paprika egy üvegből sós lében vagy olajban
2 evőkanál olívaolaj
50 dkg finoman reszelt friss parmezánsajt
valamint extra reszelt sajt a tetejére tálalásnál

Elkészítés:
Forraljon fel egy pohár vizet. Közben szeletelje fel a kolbászt, majd vágjja fel a petrezselymet és a paprikát.
Amikor a víz felforr, tegyebele a spagettit és sózza. Főzze meg a tésztát.
Egy nagy serpenyőben melegítse fel az olajat, ada hozzá a chorizót (kolbászt) és a paprikát, valamint sok fekete borsot. Főzze egy percig, amíg felmelegednek és a lé elszíneződik a kolbásztól. Öntsön  fél pohár tészta vizet a serpenyőbe, szedje le a felesleget le a maradékot és öntse a spagettit a serpenyőbe.
Adja hozzá a petrezselymet és a parmezánt, szórje meg velük és piszkálja meg a tésztát, hogy a víz megnedvesítse. Lehet plusz extra parmezán az asztalnál.

Forrás: A fényküldöttek