Magyarországi megjelenés: 2015, XXI. század
Kategória: dokumentum
Oldalszám: 414
Megvásárolható: KLIKK
Vélemények: Moly.hu // GoodReads.com

Tartalma:
Ez ​a történet döbbenetes, eddig nem látott mélységekben mutatja be a Playboy-villa bizarr, belső világát és a titkait is annak a férfinak, akinél a villa kulcsa van.
Az oregoni kisvárosból származó Holly Sue Cullent egy huszonegy éves korában meghozott spontán döntés változtatta Holly Madisonná, Hugh Hefner első számú barátnőjévé. De miután beveti magát a nyuszi üregébe, Alice Csodaországához hasonlóan a Playboy-villa kívülről tündérmeseszerűnek tűnő életéről beleértve a leghíresebb sztárokkal rendezett bulikat és a saját négy évig tartó valóságshow-ját is gyorsan kiderül, hogy ez a világ nem más, mint a szigorú szabályok, a manipuláció és az ambiciózus, álnok nyuszilányokkal folytatott csaták színtere. Az élet a hírhedt villában messze nem álom, inkább rémálom. És miután mindent elveszít, nem marad reménye másban, csak az öngyilkosságban.
De ahelyett, hogy eldobná az életét, úgy dönt, hogy inkább a kezébe veszi.
Holly őszintesége megdöbbentő és megindító egyben. Vallomása a villában töltött időről, a drogokról, a szexről, a lelki és testi abúzusról, a hírhedt bulikról a felső tízezer színfalak mögött zajló valódi életéről letaglózó olvasmány.
Nem véletlenül szerepelt a The New York Times, az Amazon és szinte minden más sikerlista élén, hónapokon át, és adtak el belőle több millió példányt.

Vélemény:
Most ronda leszek: mivel meghalt Hugh Hefner, ezért kiváncsi lettem, hogy mi is ez a könyv. emlékeztem, hogy még pár éve egyik ismerősöm totál bezsongva mondja nekem, hogy jön ki ez a könyv és mennyire várja. Mivel nem néztem a Playboy villa lányai c. sorozatot anno nem tudtam hova rakni szőkeségét és a TV-show működését. Semmit nem tudtam a házban élő lányokról, persze Hugh Hefner-ről már hallottam. Azért reméltem, hogy a sorozat nélkül is tudom majd értékelni a kötetet.
Szóhoz sem jutottam. Nem tudom, hogy az ott élő lányok mégis mit képzeltek, hogy milyen élet van a Playboy-villában. Elhiszem, hogya  pénz, hirnév, siker, hires emberek közötti mozgád felvillanyozta őket. Számomra nonszensz ez az életvitel. El is hiszem, hogy Holly (és valószinűleg más villalakó lányok) barátai fintorogtak, mikor a lány közölte, hogy beköltözik a nyuszilakba. Nem is tudom, hogy mire számitott!? Egy rakás nő egy helyen. Az ilyen storyknak sosem volt jó vége! Mindg ment a fúrás-faragás, mert a nők (tiszteles a kivátelnek!) nem tudnak egy helyen megmaradni együtt. Mondhatnám azt is, hogy aki ebben a világban akar élni, ez élete vágya, hát tegye! Legyen hozzá gyomra és ne picsogjon? Nagyon téptem a hajam olvasásá közben, hogy hogy lehet valaki ennyire pénzéhes, undoritó és még sorolhatnám! "Jobb élet reménye" mondhatjuk ezt is, de baszki ne igy! Atyám, van más választás is! 
Nem bántam meg, hogy elolvastam, de abszolút nem tudtam vele azonosulni, inkább felhúztam magam. A kötet végén meg kellett néznem, hogy maradt-e még hajam. Nem értem, hogy miért örvendett ilyen nagy sikernek Hefner bácsi és miért ugrálták körbe (pénztől független) a szöszik. De ennyire azért szerintem senkinek sem kell a pénz! Végül is jó volt elolvasni ezt a könyvet, mert ebben a világban nagyon senki sem kaphat betekintést. Ettől függetlenül nem voltam elájulva. 
Kiknek ajánlom? Akik azt hiszik, hogy minden a pénz, akik pénzéhesek. Akik azt hiszik, hogy minden cukormáz.

3/5