Magyarországi megjelenés: 2016, XXI. század
Kategória: thriller
Oldalszám: 430
Megvásárolható: KLIKK
Vélemények: Moly.hu // GoodReads.com

Tartalma:
Mi van, ha az egész életed hazugságra épült?
Amikor Lily, a fiatal ügyvéd férjhez megy Edhez, elhatározza, hogy elölről kezd mindent, a múlt titkait pedig maga mögött hagyja.
De amikor első ügyébe belekezd, valahogy furcsa vonzódást érez ügyfeléhez.
A férfihoz, akit gyilkossággal vádolnak.
A férfihoz, akiért hamarosan mindent kockára tesz majd…
De valóban ártatlan?
És ki ő, hogy megítélje?

Vélemény: (moly.hu)
Nagyon tetszett. Olvasatta magát. Ahogy pörgött a történet és az évek, úgy derültek ki a turpisságok és a hozzákapcsolódó történések. Az írónő úgy megkavarta néha a dolgokat, hogy magam sem tudtam, hogy mi fog történni, néha… nagyon néha nem is azt történt, amire számítottam. Persze voltak dolgok, amit irritáltak, pl. Lily "kapcsolata"/hozzáállása Davinával.
Ilyennek kell lennie egy pszicho-thrillernek. Tudom, hogy még csak július közepe van, de szerintem ez az év pszicho-thrillere. Nagyon bejött! Fordulatos történet! Semmi sem az, aminek látszik. Minden apró cselekménynek oka van, ami kihatással van a szereplők jövőjére.
Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezt a műfajt! :)
Kedvenc lett! Az utóbbi időbe nem sok jó thrillert olvastam, de ez kivétel és nagyon örültem neki, hogy találtam egy tényleg jó könyvet ebben a műfajban hosszú idő után! Senki ne egy gyors lefolyású thrillert várjon, ez az a fajta kötet, ami csepegteti az információkat és a végén az ember nem tudja, hogy vajon jó momentumra figyelt-e oda vagy sem!

5/5